Επικοινωνία
Address: Ελ. Βενιζέλου 61, Νέα Ερυθραία, 14671
Follow Us
BLOG Αδυνάτισμα Μεταβολισμός Παχυσαρκία

Απώλεια και καλύτερη διαχείριση σωματικού βάρους

Τα τεστ Διατροφογενωμικής της Nutrigenomix® συνεισφέρουν στην πιο αποτελεσματική απώλεια και μακροπρόθεσμη διαχείριση του σωματικού βάρους, αναλύοντας στοχευμένους γονιδιακούς δείκτες που συσχετίζονται με τις διατροφικές συνήθειες, τις τροφικές δυσανεξίες, αλλά και το μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών. Στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι είναι υπέρβαροι, παχύσαρκοι ή απλώς δυσκολεύονται να διατηρήσουν ένα υγιές σωματικό βάρος χωρίς περιττά κιλά.
Τα τεστ Διατροφογενωμικής της Nutrigenomix® στοχεύουν στη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής που θα συμβάλει στην επιτυχή απώλεια βάρους ή στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους, δίνοντας τις απαραίτητες διαιτητικές οδηγίες και συστάσεις.  

Στους στοχευμένους γονιδιακούς δείκτες που αναλύονται στα τεστ της Nutrigenomix® και σχετίζονται με τη διαχείριση του σωματικού βάρους, συγκαταλέγεται το γονίδιο FTO, το οποίο συσχετίζεται με την αποθήκευση του λίπους, το μεταβολικό ρυθμό και την παχυσαρκία, με αποτέλεσμα να μπορεί να επηρεάσει το σωματικό βάρος, καθώς και τη σωματική σύσταση. Άτομα που φέρουν παραλλαγές σε αυτό το γονίδιο, αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία στην απώλεια βάρους σε σχέση με άλλα άτομα.

Επιπρόσθετα, το γονίδιο PPARy2, που αναλύεται στα τεστ Διατροφογενωμικής της Nutrigenomix®, εμπλέκεται στο σχηματισμό των λιποκυττάρων και βρίσκεται κυρίως στο λιπώδη ιστό, έτσι ώστε να μπορεί να επηρεάσει τη σύσταση του σώματος σε λίπος, καθώς και το σωματικό βάρος.

Τα γονίδια αυτά αποτελούν μόνο δύο από τους γονιδιακούς δείκτες που αφορούν τη διαχείριση του σωματικού βάρους και αναλύονται γενετικά στα τεστ Διατροφογενωμικής της Nutrigenomix®.

Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε με ποιο τρόπο μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα το σωματικό σας βάρος, ή να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά που σας ταλαιπωρούν έως και σήμερα, πραγματοποιήστε  το κατάλληλο για εσάς, τεστ της Nutrigenomix®. 

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνηση, τηλεφωνικά στο 210 8000507, με email στον info@nutrigenomix.gr ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Similar Posts

Vegan Pledge – ή πως να γίνεις χορτοφάγος χωρίς να σου λείπει τίποτα.

Όσο πιο αυστηρός είναι ο τύπος της χορτοφαγίας ( και άρα αποκλείει

Read More
Τελικά, πόσο κακοί είναι οι υδατάνθρακες για την υγεία μας;

Οι υδατάνθρακες βιολογικού ενδιαφέροντος διακρίνονται σε τέσσερ

Read More