Επικοινωνία
Address: Ελ. Βενιζέλου 61, Νέα Ερυθραία, 14671
Follow Us
Nutrigenomix Health Test
Εξατομικευμένη διατροφή για τα δικά σου γονίδια

Το τεστ Διατροφογενωμικής για την Υγεία, Nutrigenomix® Health Test εξετάζει 70 στοχευμένους γονιδιακούς δείκτες, οι οποίοι σχετίζονται με τη διαχείριση του σωματικού βάρους, την καρδιομεταβολική υγεία, το μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών, τις διατροφικές συνήθειες, τις δυσανεξίες σε ορισμένα τρόφιμα, τη φυσική άσκηση και τo οξειδωτικό στρες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα προκύπτει μια εξατομικευμένη διατροφική αξιολόγηση, η οποία περιλαμβάνει τις κατάλληλες διατροφικές οδηγίες και συστάσεις για καλύτερη υγεία, καλύτερη διαιτητική διαχείριση νόσων, καλύτερο ύπνο, περισσότερη ενέργεια, πιο αποτελεσματική απώλεια βάρους, αντιγήρανση και συνολικά μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Που εφαρμόζεται;
Πολυπαραγοντικές Ασθένειες: πχ καρκίνος
Μεταβολικές Ασθένειες: παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ
Χρόνιες Ασθένειες: πχ ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος
Καρδιαγγειακές Παθήσεις
Διαχείριση βάρους
Τροφικές Δυσανεξίες
Μεταβολισμός θρεπτικών συστατικών
Άσκηση

Η σημασία μιας ισορροπημένης διατροφής

H διατροφή είναι ένας από τους σημαντικότερους επιγενετικούς παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία μας. Συγκεκριμένα, ευθύνεται για τη διαχείριση του σωματικού βάρους μας, για την καρδιομεταβολική μας υγεία, καθώς επίσης έχει βρεθεί ότι σχετίζεται και με τον κίνδυνο εμφάνισης διαφόρων ασθενειών και παθήσεων, όπως είναι η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ και τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, η οποία θα παρέχει αρκετή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να υποστηρίξει τη βέλτιστη υγεία μας, τη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους και τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης ασθενειών.

Nutrigenomix® Health Test

Το τεστ Διατροφογενωμικής για την Υγεία, Nutrigenomix® Health Test εξετάζει 70 στοχευμένους γονιδιακούς δείκτες, οι οποίοι σχετίζονται με τη διαχείριση του σωματικού βάρους, την καρδιομεταβολική υγεία, το μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών, τις διατροφικές συνήθειες, τις δυσανεξίες σε ορισμένα τρόφιμα, τη φυσική άσκηση και τo οξειδωτικό στρες.  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα προκύπτει μια εξατομικευμένη διατροφική αξιολόγηση, η οποία περιλαμβάνει τις κατάλληλες διατροφικές οδηγίες και συστάσεις για καλύτερη υγεία, καλύτερη διαιτητική διαχείριση νόσων, καλύτερο ύπνο, περισσότερη ενέργεια, πιο αποτελεσματική απώλεια βάρους,  αντιγήρανση και συνολικά μία καλύτερη ποιότητα ζωής. 

Επιστημονική Ανωτερότητα

Υποστηρίζεται από τα πιο ισχυρά επιστημονικά δεδομένα και χρησιμοποιείται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς στην εξατομικευμένη διατροφή και τη γενωμική.

Επιλεγμένοι γενετικοί δείκτες

Επικεντρώνεται σε τεκμηριωμένες γενετικές πληροφορίες διατροφής και τρόπου ζωής βάσει αποδεικτικών στοιχείων και αποφεύγει τον κίνδυνο σπάνιων τυχαίων ευρημάτων που σχετίζονται με τον κίνδυνο ασθένειας.

Πιστοποιημένα εργαστήρια

Εργαστήριο πιστοποιημένο με CLIA και CAP, με αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου για την εξασφάλιση αποτελεσμάτων ακριβείας.

Ανωνυμία δείγματος και ασφάλεια

Η εταιρεία διασφαλίζει την ανωνυμία όλων των δειγμάτων και χρησιμοποιεί τα πιο αυστηρά πρότυπα για ασφαλή μεταφορά δεδομένων, απόρρητο και ασφάλεια.

Πως γίνεται το Nutrigenomix® Health Test
2
Συλλογή δείγματος σάλιου μέσω του Oragene kit
3
Αποστολή για ανάλυση στην Πανεπιστημιακή κλινική της Nutrigenomix® στον Καναδά
4
Ανάλυση 70 γονιδιακών δεικτών
5
Αποστολή και ερμηνεία report από ειδικά εκπαιδευμένο συνεργάτη της Nutrigenomix® στην Ελλάδα
Ερμηνεία των αποτελεσμάτων

Η ερμηνεία των αποτελεσμάτων σας γίνεται από την επιστημονική υπεύθυνη της Nutrigenomix® Greece, Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη, Μοριακή Βιολόγο, με εξειδίκευση στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Πιστοποιημένη Health & Wellness Coach και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ferticeutics Co.

Συμπληρώστε τη φόρμα για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας
- What People Say-