Επικοινωνία
Address: Ελ. Βενιζέλου 61, Νέα Ερυθραία, 14671
Follow Us
NUTRIGENOMIX SPORT TEST
Διατροφή και προπόνηση που ταιριάζει στα δικά σου γονίδια

Η διατροφή αποτελεί επιγενετικό παράγοντα, δηλαδή μπορεί να επηρεάσει την έκφραση των γονιδίων μας. Συγκεκριμένα, έχει βρεθεί ότι μπορεί να επηρεάσει την έκφραση γονιδίων που σχετίζονται με τη σύνθεση του σώματος, το ψυχολογικό κίνητρο για άσκηση, την επιλογή προπόνησης, τη δύναμη, την αντοχή, τις αθλητικές επιδόσεις, την ανοχή στη φθορά των μυών, καθώς και τον κίνδυνο εμφάνισης τραυματισμών.

Που εφαρμόζεται;
Background Image
αθλητικές επιδόσεις
Background Image
σύνθεση σώματος
Background Image
μεταβολισμός
Background Image
αποθεραπεία
Background Image
συγκέντρωση
Background Image
ανοχή πόνου
Background Image
αερόβια ικανότητα
Background Image
μεταβολισμός
Background Image
Δυσανεξία σε τρόφιμα
Background Image
διατροφικές συνήθειες
Sport test

Nutrigenomix® Sport Test

Στο τεστ Διατροφογενωμικής για την Άσκηση Nutrigenomix® Sport Test μπορείς να αποκτήσεις τη δική σου διατροφική αξιολόγηση βάσει γονιδιακού προφίλ με τις κατάλληλες διατροφικές οδηγίες και συστάσεις για την καλύτερη αθλητική απόδοση. Επιπλέον, για την ερμηνεία των αποτελεσμάτων σου, διατίθεται εξειδικευμένος συνεργάτης της Nutrigenomix® που θα σε βοηθήσει στη δημιουργία του δικού σου, εξατομικευμένου, πλάνου διατροφής.  

Επιστημονική Ανωτερότητα

Υποστηρίζεται από τα πιο ισχυρά επιστημονικά δεδομένα και χρησιμοποιείται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς στην εξατομικευμένη διατροφή και τη γενωμική.

Επιλεγμένοι γενετικοί δείκτες

Επικεντρώνεται σε τεκμηριωμένες γενετικές πληροφορίες διατροφής και τρόπου ζωής βάσει αποδεικτικών στοιχείων και αποφεύγει τον κίνδυνο σπάνιων τυχαίων ευρημάτων που σχετίζονται με τον κίνδυνο ασθένειας.

Πιστοποιημένα εργαστήρια

Εργαστήριο πιστοποιημένο με CLIA και CAP, με αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου για την εξασφάλιση αποτελεσμάτων ακριβείας.

Ανωνυμία δείγματος και ασφάλεια

Η εταιρεία διασφαλίζει την ανωνυμία όλων των δειγμάτων και χρησιμοποιεί τα πιο αυστηρά πρότυπα για ασφαλή μεταφορά δεδομένων, απόρρητο και ασφάλεια.

Πως γίνεται το Nutrigenomix® Sport Test
2
Συλλογή δείγματος σάλιου μέσω του Oragene kit
4
Ανάλυση 70 γονιδιακών δεικτών
3
Αποστολή για ανάλυση στην Πανεπιστημιακή κλινική της Nutrigenomix® στον Καναδά
5
Αποστολή και ερμηνεία report από ειδικά εκπαιδευμένο συνεργάτη της Nutrigenomix® στην Ελλάδα
Ερμηνεία των αποτελεσμάτων

Η ερμηνεία των αποτελεσμάτων σας γίνεται από την επιστημονική υπεύθυνη της Nutrigenomix® Greece, Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη, Μοριακή Βιολόγο, με εξειδίκευση στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Πιστοποιημένη Health & Wellness Coach και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ferticeutics Co.

Συμπληρώστε τη φόρμα για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας
- What People Say-