Επικοινωνία
Address: Ελ. Βενιζέλου 61, Νέα Ερυθραία, 14671
Follow Us
Το πρώτο τεστ διατροφογενωμικής για τη γονιμότητα

Στο τεστ Διατροφογενωμικής για τη Γονιμότητα, Nutrigenomix® Fertility Test, εξετάζονται 70 στοχευμένοι γονιδιακοί δείκτες που σχετίζονται με παραμέτρους (διατροφικές συνήθειες, μεταβολισμός θρεπτικών συστατικών, δυσανεξίες σε διάφορα τρόφιμα, καρδιομεταβολική υγεία, φυσική άσκηση) που σχετίζονται και επηρεάζουν τη γονιμότητα σε μοριακό επίπεδο.

Eξατομικευμένη διατροφή για :
Background Image
γυναικεία & ανδρική γονιμότητα
Background Image
εγκυμοσύνη
Background Image
ποιότητα ωαρίων & σπέρματος
Background Image
διαχείριση βάρους μετά τον τοκετό
Background Image
οξειδωτικό στρες
Background Image
Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Διατροφογενωμική για γονιμότητα

Η διατροφή αποτελεί σημαντικό επιγενετικό παράγοντα, που σημαίνει ότι μπορεί να επηρεάσει την έκφραση των γονιδίων μας, ακόμη και αυτών που συσχετίζονται με τη γονιμότητα. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να ακολουθούμε μια σωστή διατροφή, η οποία θα μπορεί να προσδώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας μας, για την παραγωγή υγιών γαμετών (ωαρίων και σπερματοζωαρίων), για τη ρύθμιση των ορμονών που σχετίζονται με τη διαδικασία της αναπαραγωγής και γενικότερα, για την υποστήριξη της αναπαραγωγικής λειτουργίας μας με σκοπό μία υγιή σύλληψη και εγκυμοσύνη.

Στόχοι διατροφογενωμικής

Με τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου πλάνου διατροφής βάσει του γονιδιακού προφίλ ενός ατόμου, δημιουργούνται οι συνθήκες να ενισχυθεί η γονιμότητα σε μοριακό επίπεδο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο στη διάρκεια προσπαθειών για φυσική σύλληψη όσο και στα πλαίσια εξωσωματικής γονιμοποίησης, για βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Όπως είναι γνωστό μέσα από πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες, το φυλλικό οξύ, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, η βιταμίνη D, ο  ψευδάργυρος, η βιταμίνη Ε, το σελήνιο, το συνένζυμο Q10, οι βιταμίνες Β6 και Β12, ο σίδηρος και το μαγνήσιο, αποτελούν ορισμένα από τα θρεπτικά συστατικά που έχουν ευεργετικές ιδιότητες στη διαδικασία της αναπαραγωγής.

Nutrigenomix® Fertility Test

Στο τεστ Διατροφογενωμικής για τη Γονιμότητα, Nutrigenomix® Fertility Test, εξετάζονται 70 στοχευμένοι γονιδιακοί δείκτες που σχετίζονται με παραμέτρους (διατροφικές συνήθειες, μεταβολισμός θρεπτικών συστατικών, δυσανεξίες σε διάφορα τρόφιμα, καρδιομεταβολική υγεία, φυσική άσκηση) που σχετίζονται και επηρεάζουν τη γονιμότητα.

Επιστημονική Ανωτερότητα

Υποστηρίζεται από τα πιο ισχυρά επιστημονικά δεδομένα και χρησιμοποιείται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς στην εξατομικευμένη διατροφή και τη γενωμική.

Επιλεγμένοι γενετικοί δείκτες

Επικεντρώνεται σε τεκμηριωμένες γενετικές πληροφορίες διατροφής και τρόπου ζωής βάσει αποδεικτικών στοιχείων και αποφεύγει τον κίνδυνο σπάνιων τυχαίων ευρημάτων που σχετίζονται με τον κίνδυνο ασθένειας.

Πιστοποιημένα εργαστήρια

Εργαστήριο πιστοποιημένο με CLIA και CAP, με αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου για την εξασφάλιση αποτελεσμάτων ακριβείας.

Ανωνυμία δείγματος και ασφάλεια

Η εταιρεία διασφαλίζει την ανωνυμία όλων των δειγμάτων και χρησιμοποιεί τα πιο αυστηρά πρότυπα για ασφαλή μεταφορά δεδομένων, απόρρητο και ασφάλεια.

Πως γίνεται το Nutrigenomix® Fertility Test
2
Συλλογή δείγματος σάλιου μέσω του Oragene kit
4
Ανάλυση 70 γονιδιακών δεικτών
3
Αποστολή για ανάλυση στην Πανεπιστημιακή κλινική της Nutrigenomix® στον Καναδά
5
Αποστολή και ερμηνεία report από ειδικά εκπαιδευμένο συνεργάτη της Nutrigenomix® στην Ελλάδα
Ερμηνεία των αποτελεσμάτων

Η ερμηνεία των αποτελεσμάτων σας γίνεται από την επιστημονική υπεύθυνη της Nutrigenomix® Greece, Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη, Μοριακή Βιολόγο, με εξειδίκευση στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Πιστοποιημένη Health & Wellness Coach και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ferticeutics Co.

Συμπληρώστε τη φόρμα για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας
- What People Say-