Επικοινωνία
Address: Ελ. Βενιζέλου 61, Νέα Ερυθραία, 14671
Follow Us
Εξατομικευμένη διατροφή για αντιγήρανση σύμφωνα με τα δικά σου γονίδια

Το τεστ Διατροφογενωμικής για το Δέρμα, Nutrigenomix® Skin Test, εξετάζει στοχευμένους γονιδιακούς δείκτες, οι οποίοι συσχετίζονται διατροφικά με το δέρμα.

Τι μπορείτε να πετύχετε
Nutrigenomix Skin Test
Μείωση πρόωρων σημαδιών γήρανσης
Nutrigenomix Skin Test
Αντίσταση στη φωτογήρανση
Nutrigenomix Skin Test
Σφριγηλότητα
Nutrigenomix Skin Test
Ελαστικότητα του δέρματος
Nutrigenomix Skin Test
Αντιστάθμιση φλεγμονών
Nutrigenomix Skin Test
Μείωση της ευαισθησίας του δέρματος
Nutrigenomix Skin Test
Αντίσταση στο οξειδωτικό στρες

Τα αποτελέσματα του τεστ αφορούν μια εξατομικευμένη διατροφική αξιολόγηση, η οποία περιλαμβάνει διατροφικές οδηγίες και συστάσεις για την καλύτερη φροντίδα του δέρματος, με στόχο την καθυστέρηση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης, τα οποία μπορεί να οφείλονται σε κάποια φλεγμονή, στο οξειδωτικό στρες, στην πρόωρη απώλεια κολλαγόνου, αλλά και στη φωτογήρανση. Με τη διατροφική έκθεση μπορεί κανείς να αντισταθμίσει τη γενετική προδιάθεση για τη γήρανση του δέρματός του, μέσω της διατροφής του ή μέσω συμπληρωμάτων διατροφής, ακόμη και σε συνδυασμό με μια εξειδικευμένη θεραπεία από δερματολόγο.

Γήρανση Δέρματος

Στη σημερινή εποχή, η έκθεση ενός ατόμου σε ακτινοβολίες, ιδίως στην υπεριώδη ακτινοβολία, UV, από τον ήλιο προκαλεί πρόωρη γήρανση στο δέρμα κι επίσης, μπορεί να προκαλέσει δερματικές παθήσεις, ακόμη και καρκίνο του δέρματος. Ταυτόχρονα, με την αύξηση της ηλικίας, ενδογενείς παράγοντες, όπως το οξειδωτικό στρες ή διάφορες φλεγμονές του οργανισμού, μπορούν να οδηγήσουν στην επιτάχυνση της διαδικασίας της γήρανσης, καθώς και στην εμφάνιση παθήσεων στο δέρμα. Επιπλέον, το κολλαγόνο, το οποίο αποτελεί τη σημαντικότερη πρωτεΐνη στο χόριο του δέρματος, καταρρέει με την αύξηση της ηλικίας, οδηγώντας στην εμφάνιση ρυτίδων, αυλακιών και σημαδιών γήρανσης. Επομένως, είναι κατανοητό, πως ειναι απαραίτητη η φροντίδα του δέρματος, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της διατροφής ή και των συμπληρωμάτων διατροφής.

Nutrigenomix Skin Test

Nutrigenomix® Skin Test

Σύγχρονες γενετικές μέθοδοι αναλύουν το DNA σας ώστε να προσδιοριστεί πώς τα γονίδιά μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα σας, την ικανότητα να καταπολεμήσετε τα σημάδια της γήρανσης, τις διατροφικές σας συνήθειες και πώς το σώμα σας μεταβολίζει θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος.

Στόχος του τεστ είναι να δοθούν κατάλληλες διατροφικές οδηγίες και συστάσεις για την καθυστέρηση της πρόωρης γήρανσης, καθώς και για τη φροντίδα και τη διατήρηση ενός νεανικού, σφριγηλού κι ελαστικού δέρματος.

Επιστημονική Ανωτερότητα

Υποστηρίζεται από τα πιο ισχυρά επιστημονικά δεδομένα και χρησιμοποιείται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς στην εξατομικευμένη διατροφή και τη γενωμική.

Επιλεγμένοι γενετικοί δείκτες

Επικεντρώνεται σε τεκμηριωμένες γενετικές πληροφορίες διατροφής και τρόπου ζωής βάσει αποδεικτικών στοιχείων και αποφεύγει τον κίνδυνο σπάνιων τυχαίων ευρημάτων που σχετίζονται με τον κίνδυνο ασθένειας.

Πιστοποιημένα εργαστήρια

Εργαστήριο πιστοποιημένο με CLIA και CAP, με αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου για την εξασφάλιση αποτελεσμάτων ακριβείας.

Ανωνυμία δείγματος και ασφάλεια

Η εταιρεία διασφαλίζει την ανωνυμία όλων των δειγμάτων και χρησιμοποιεί τα πιο αυστηρά πρότυπα για ασφαλή μεταφορά δεδομένων, απόρρητο και ασφάλεια.

Πως γίνεται το Nutrigenomix® Skin Test
2
Συλλογή δείγματος σάλιου μέσω του Oragene kit
3
Αποστολή για ανάλυση στην Πανεπιστημιακή κλινική της Nutrigenomix® στον Καναδά
4
Ανάλυση 70 γονιδιακών δεικτών
5
Αποστολή και ερμηνεία report από ειδικά εκπαιδευμένο συνεργάτη της Nutrigenomix® στην Ελλάδα
Συμπληρώστε τη φόρμα για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας
- What Peple Say-