Επικοινωνία
Address: Ελ. Βενιζέλου 61, Νέα Ερυθραία, 14671
Follow Us
Το πρώτο τεστ διατροφογενωμικής για χορτοφάγους

Το τεστ Διατροφογενωμικής για τη Xορτοφαγία, Nutrigenomix® Plant-based Test εξετάζει 70 στοχευμένους γονιδιακούς δείκτες, οι οποίοι σχετίζονται με τη διαχείριση του σωματικού βάρους, την καρδιομεταβολική υγεία, το μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών, τις διατροφικές συνήθειες, τις δυσανεξίες σε ορισμένα τρόφιμα, τη γονιμότητα και τη φυσική άσκηση.

Από το τεστ προκύπτει μια εξατομικευμένη διατροφική αξιολόγηση, η οποία παρέχει κατάλληλες διατροφικές οδηγίες και συστάσεις για χορτοφάγους και vegans. Στόχος είναι τα άτομα που ακολουθούν μια φυτοφαγική διατροφή, η οποία αποκλείει μερικώς ή ολικώς τα ζωϊκά προϊόντα, να προσλαμβάνουν και να απορροφούν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό τους, ακόμη και από φυτικά προϊόντα. Mε ένα σωστό διατροφικό πλάνο, επιτυγχάνουν καλύτερο έλεγχο στο σωματικό τους βάρος, αλλά και στον ύπνο τους, καλύτερη διαιτητική διαχείριση σε πιθανές νόσους, καλύτερη γονιμότητα και γενικώς, καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οφέλη φυτοφαγικής διατροφής:
Background Image
διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους
Background Image
χαμηλή αρτηριακή πίεση
Background Image
αντιφλεγμονώδης διατροφή
Background Image
χαμηλός κίνδυνος για σακχαρώδη διαβήτη
Background Image
χαμηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα
Background Image
χαμηλός κίνδυνος για καρκίνο & καρδιαγγειακές παθήσεις

Φυτοφαγική διατροφή

Σήμερα, επικρατεί η άποψη ότι τα ζωϊκά προϊόντα οδηγούν σε αύξηση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών νόσων, παχυσαρκίας, υπέρτασης, σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ και μερικών μορφών καρκίνου. Η φυτοφαγική δίαιτα φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αυτών των χρόνιων εκφυλιστικών ασθενειών, καθώς δεν περιλαμβάνει κορεσμένα λίπη και χοληστερόλη, αλλά περιέχει πολλές φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές βιταμίνες. Βέβαια, τα άτομα που ακολουθούν αυτό το είδος διατροφής, συχνά παρουσιάζουν διατροφικές ελλείψεις σε πρωτεΐνη, σίδηρο, ασβέστιο, ψευδάργυρο κα βιταμίνη Β12, και κυρίως οι αυστηρώς φυτοφάγοι (vegans) που δε λαμβάνουν αυτά τα θρεπτικά συστατικά από εναλλακτικές πηγές τροφίμων. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο, να ακολουθούν ένα διατροφικό πλάνο με στόχο τη βέλτιστη υγεία.

plant based test

Nutrigenomix® Plant Βased Test

Το τεστ Διατροφογενωμικής για τη Χορτοφαγία, της Nutrigenomix® Plant Βased Test εξετάζει 70 στοχευμένους γονιδιακούς δείκτες, οι οποίοι σχετίζονται με τη διαχείριση του σωματικού βάρους, την καρδιομεταβολική υγεία, το μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών, τις διατροφικές συνήθειες, τις δυσανεξίες σε ορισμένα τρόφιμα και τη φυσική άσκηση. Τα αποτελέσματα του τεστ αφορούν μια εξατομικευμένη διατροφική αξιολόγηση, η οποία περιλαμβάνει τις κατάλληλες διατροφικές οδηγίες και συστάσεις για την πιο ορθή φυτοφαγική διατροφή και συνεπώς, την καλύτερη υγεία. Αξίζει να αναφερθεί ότι, αυτό το τεστ βραβεύτηκε πρώτο στα NutraIngredients Awards 2020

Επιστημονική Ανωτερότητα

Υποστηρίζεται από τα πιο ισχυρά επιστημονικά δεδομένα και χρησιμοποιείται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς στην εξατομικευμένη διατροφή και τη γενωμική.

Επιλεγμένοι γενετικοί δείκτες

Επικεντρώνεται σε τεκμηριωμένες γενετικές πληροφορίες διατροφής και τρόπου ζωής βάσει αποδεικτικών στοιχείων και αποφεύγει τον κίνδυνο σπάνιων τυχαίων ευρημάτων που σχετίζονται με τον κίνδυνο ασθένειας.

Πιστοποιημένα εργαστήρια

Εργαστήριο πιστοποιημένο με CLIA και CAP, με αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου για την εξασφάλιση αποτελεσμάτων ακριβείας.

Ανωνυμία δείγματος και ασφάλεια

Η εταιρεία διασφαλίζει την ανωνυμία όλων των δειγμάτων και χρησιμοποιεί τα πιο αυστηρά πρότυπα για ασφαλή μεταφορά δεδομένων, απόρρητο και ασφάλεια.

Πως γίνεται το Nutrigenomix® Plant Based Test
2
Συλλογή δείγματος σάλιου μέσω του Oragene kit
4
Ανάλυση 70 γονιδιακών δεικτών
3
Αποστολή για ανάλυση στην Πανεπιστημιακή κλινική της Nutrigenomix® στον Καναδά
5
Αποστολή και ερμηνεία report από ειδικά εκπαιδευμένο συνεργάτη της Nutrigenomix® στην Ελλάδα
Συμπληρώστε τη φόρμα για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας
- What People Say-