Επικοινωνία
Address: Ελ. Βενιζέλου 61, Νέα Ερυθραία, 14671
Follow Us

Η διαδικασία

Προτού ληφθεί το δείγμα: Δεν επιτρέπεται το άτομο που θα πραγματοποιήσει το τεστ να έχει φάει, πιει, καπνίσει, πλύνει τα δόντια του, μασήσει τσίχλα, για μια ώρα πριν τουλάχιστον.

 

Λήψη δείγματος

Πολύ εύκολη, αναίμακτη, συλλογή δείγματος σάλιου μέσω του Oragene kit

Αποστολή δείγματος για γενετική ανάλυση

στην Πανεπιστημιακή κλινική της Nutrigenomix® στο Τμήμα Διατροφογενωμικής στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο.

‣ Η γενετική ανάλυση γίνεται σε πιστοποιημένα εργαστήρια από CLIA και CAP, με εφαρμογή της πλέον προηγμένης τεχνολογίας.

‣ Εφαρμόζονται αυστηρά πρωτόκολλα που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και αξιοπιστία του αποτελέσματος

‣ Όλα τα δείγματα είναι ανώνυμα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη και γίνεται χρήση των πιο αυστηρών προτύπων για τήρηση απορρήτου και μέγιστη ασφάλεια.

‣ Η μεταφορά γίνεται με ταχύτητα και ασφάλεια τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα

Ανάλυση δείγματος

Από το γενετικό έλεγχο που πραγματοποιείται στο εργαστήριο σε 70 στοχευμένους γονιδιακούς δείκτες, καθορίζονται τα γονίδια εκείνα που επηρεάζουν τις διατροφικές συστάσεις που σχετίζονται με τη γονιμότητα, μέσω μεταβολισμού, απαιτήσεων σε θρεπτικά συστατικά, καρδιομεταβολικής υγείας, διαχείρισης σωματικού βάρους, δυσανεξίας σε τρόφιμα, διατροφικών συνηθειών και επιδόσεων φυσικής κατάστασης

Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από το Nutrigenomix® Test ισχύουν εφ’ όρου ζωής, διότι η γενετική σύσταση ενός ατόμου είναι μοναδική και δεν πρόκειται να αλλάξει

Αποστολή report

Αποστολή report με τα αποτελέσματα του τεστ σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων μετά την παραλαβή του δείγματος. Τα αποτελέσματα αποστέλλονται μέσω email, καθώς επίσης υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας ενός προσωπικού βιβλίου, “booklet”, με αυτά.

‣Το report εμπεριέχει μια σειρά συστάσεων διατροφής και φυσικής άσκησης σύμφωνα με το γονιδιακό προφίλ.