Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε μας

Nutrigenomix

Φυλλάδιο

Σχετικά με τη Nutrigenomix

Διατροφoγενωμική:

Η διατροφογενωμική ή διατροφική γονιδιωματική είναι η επιστήμη που εξετάζει τη σχέση μεταξύ διατροφής και ανθρώπινου γονιδιώματος, με ιδιαίτερη έμφαση στις γονιδιακές μεταλλάξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ασθένεια. Η διατροφογενωμική αποτελεί μέρος της ταχέως αναπτυσσόμενης τάσης στην ιατρική ονομάζεται «εξατομικευμένη θεραπευτική διατροφή».

Alt Text

Η Nutrigenomix είναι μία εταιρεία βιοτεχνολογίας, η οποία ιδρύθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Τορόντο και έχει στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων, πληροφοριών γονιδιωματικής, τόσο στους επαγγελματίες υγείας, όσο και στους ίδιους τους ασθενείς, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της υγείας τους, μέσω της εξατομικευμένης διατροφής.

Το Nutrigenomix® kit (τεστ δοκιμασίας), επιτρέπει στους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, να συμβουλεύσουν τους ασθενείς τους σύμφωνα με το μοναδικό γενετικό προφίλ τους και να εξατομικεύσουν το θεραπευτικό τους πλάνο.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την παροχή των kit συλλογής σιέλου, τη γονιδιακή ανάλυση του δείγματος στα CAP και CLIA διαπιστευμένα εργαστήρια μας, και το σχεδιασμό εξατομικευμένης αναφοράς που βασίζεται σε έρευνες αιχμής και σε δεδομένα από αυστηρά επιστημονικά πρωτόκολλα.

Η επίσημη έναρξη παροχής υπηρεσιών μας, έγινε στον Καναδά, στην ετήσια διάσκεψη των Διαιτολόγων του Καναδά, στο Τορόντο, στις 14 Ιουνίου 2012. Η παρουσίαση μας στην Αυστραλία έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου 2012, στο Διεθνές Συνέδριο Διαιτολογίας στο Σίδνεϊ, όπου είμασταν επίσημος χορηγός.

Έχουμε ξεκινήσει συνεργασία με διαιτολόγους στις ΗΠΑ από στις 6 Οκτωβρίου 2012, από την έκθεση και διάσκεψη Τροφίμων & Διατροφής στη Φιλαδέλφεια, με έναρξη στο κοινό των ΗΠΑ, την 1η Μαρτίου του 2013.

Η Nutrigenomix Incείναι μια πολυεθνική εταιρεία βιοτεχνολογίας με περισσότερους από 8.000 επαγγελματίες σε 35 χώρες. Ιδρύθηκε από μερικούς από τους κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της διατροφογενωμικής παγκοσμίως για να προσφέρει προηγμένες γενετικές δοκιμές για την υγεία και την ευεξία, τις αθλητικές επιδόσεις και τη γονιμότητα, με αναφορές διαθέσιμες σε 8 διαφορετικές γλώσσες.

Alt Text