Πληροφορίες για Επαγγελματίες Υγείας

Η Nutrigenomix Inc. είναι μια πολυεθνική εταιρεία βιοτεχνολογίας με περισσότερους από 8.000 επαγγελματίες σε 35 χώρες. Ιδρύθηκε από μερικούς από τους κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της διατροφογενωμικής παγκοσμίως για να προσφέρει προηγμένες γενετικές δοκιμές για την υγεία και την ευεξία, τις αθλητικές επιδόσεις και τη γονιμότητα, με αναφορές διαθέσιμες σε 8 διαφορετικές γλώσσες.

Πρόκειται για μία εταιρεία παγκοσμίου κύρους που είναι αφοσιωμένη στην ενίσχυση των επαγγελματιών του τομέα υγείας και των ασθενών τους με ολοκληρωμένες, αξιόπιστες , πρωτοποριακές γενετικές πληροφορίες με απώτερο στόχο τη βελτίωση της υγείας μέσα από την προσωπική διατροφή.

Το Nutrigenomix test kit επιτρέπει στους επαγγελματίες υγείας να συμβουλεύουν τους ασθενείς τους σύμφωνα με το DNA τους, βάσει του οποίου διαμορφώνεται μία προσωποποιημένη διατροφή.

Η Nutrigenomix παρέχει στους ειδικούς μια νέα και ισχυρή τεχνολογία για να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο των δεξιοτήτων τους ως επαγγελματίες υγείας.

Οι γενετικές αναλύσεις της  Nutrigenomix αποκαλύπτουν πώς τα γονίδια επηρεάζουν την απώλεια βάρους και τη δομή του σώματος, το μεταβολισμό των θρεπτικών ουσιών, την υγεία της καρδιάς, την απόδοση, τη γονιμότητα, τις δυσανεξίες στα τρόφιμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Ενώστε σήμερα την γονιδιωματική και εξατομικευμένη διατροφή κάνοντας τη Nutrigenomix μέρος της πρακτικής σας.

Alt Text

Τι κάνει το τεστ διατροφογενωμικής Nutrigenomix διαφορετικό;

Επιστημονική ανωτερότητα: Υποστηρίζεται από τα πιο ισχυρά επιστημονικά στοιχεία και καθοδηγείται από διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες στα θρεπτικά συστατικά  και την εξατομικευμένη διατροφή.

Έρευνα: Η μόνη εταιρεία γενετικών δοκιμών που χρηματοδοτεί και διεξάγει πρωτότυπη έρευνα για τη διατροφή σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, με τη μόνη γενετική δοκιμή που χρησιμοποιείται σε δημοσιευμένη τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή για εξατομικευμένη διατροφή.

Επιλεγμένοι γενετικοί δείκτες με στοχευμένη δράση: Επικεντρώνεται σε τεκμηριωμένες γενετικές πληροφορίες διατροφής και τρόπου ζωής βάσει αποδεικτικών στοιχείων και αποφεύγει τον κίνδυνο σπάνιων τυχαίων ευρημάτων που σχετίζονται με τον κίνδυνο ασθένειας.

Απόρρητο και ασφάλεια: Η μόνη εταιρεία που διασφαλίζει την ανωνυμία όλων των δειγμάτων και χρησιμοποιεί τα πιο αυστηρά πρότυπα για ασφαλή μεταφορά δεδομένων, απόρρητο και ασφάλεια.

Εργαστηριακά πρότυπα: Εργαστήριο πιστοποιημένο με CLIA και πιστοποιημένο με CAP, με αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου για την εξασφάλιση αποτελεσμάτων ακριβείας.

Γίνετε και εσείς ένας εξουσιοδοτημένος πάροχος Nutrigenomix®

Εάν σας ενδιαφέρει η συνεργασία μαζί μας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας